Wednesday, April 15, 2009

Ebook Panduan Cendawan Tiram


Salam buat pembaca,

Saya ingin umumkan bahawa kami bakal melancarkan ebook Panduan Cendawan Tiram tak lama lagi. Tarikh rasmi pelancaran web jualan ebook ini dijadualkan pada Isnin depan, 20 April nanti. Inilah rupanya ebook tersebut.

Ebook ini pada dasarnya ialah versi super upgrade dari ebook terdahulu. Kandungannya telah dipertingkat lebih sekali ganda dan dilengkapi dengan pelbagai bonus yang berguna untuk para usahawan cendawan. Saya tidak ingin cerita lebih panjang mengenai kandungannya sebab ia belum dilancarkan lagi. Tapi, elok saya paparkan pandangan beberapa orang rakan yang telah membaca ebook ini ;

"saya dah review ebook cendawan ni dan pandangan saya ia satu ebook yang menarik, sangat informatif dengan maklumat yang lengkap tentang teknik dan tip menjalankan bisnes cendawan dan juga penyediaan beg cendawan. yang paling penting banyak dimuatkan pengalaman saudara dalam memulakan bisnes ni yang boleh dijadikan panduan buat bakal usahawan yang ingin menceburi bidang ini.
Ok, komen saya, : Menarik. Sangat informatif dan satu panduan serta manual yang berguna buat bakal usahawan cendawan."


"Syabas Lan ,

Ebook anda sungguh power , semua topik yang patut ada sudah pun dilengkapi , perfect dan mencukupi untuk

pengusaha-pengusaha baru.

Saya rasa ia akan mendapat sambutan yang baik apabila dilancarkan nanti.

Tahniah ! "
- Goh, Rase Mushroom

Selain satu folder Galeri Gambar Projek Cendawan yang mengandungi puluhan gambar pelbagai tema, ebook ini turut dilengkapi dengan satu pakej bonus yang cukup menarik dan berguna.

1 ) Bonus 1, Buku Resepi Masakan Cendawan - Mengandungi pelbagai resepi pilihan berasaskan cendawan.

2 ) Bonus 2, Direktori Usahawan Cendawan Malaysia - Mengandungi maklumat lengkap usahawan cendawan di Malaysia. Turut mengandungi tips bagaimana untuk buat lawatan ilmiah ke projek cendawan secara lebih beretika dan efektif.

3 ) Bonus 3, Panduan Pemasaran Melalui Internet Khusus untuk Usahawantani - Sebuah ebook yang wajib dimiliki oleh para usahawantani yang ingin mempromosikan perniagaan mereka melalui intenet. Ianya ditulis oleh saudara Bob dari Jutawantani. Untuk pengetahuan, saudara bob telah menjadi usahawan berjaya melalui kaedah ini.

4 ) Bonus 4, Kupon Diskaun Rm20 untuk menyertai kursus intensif projek cendawan anjuran Chini Agro.

5 ) Bonus 5, Khidmat konsultansi percuma dari Chini Agro.

Harga ebook ini termasuk dengan segala bonus di atas adalah RM40. Tetapi, sebagai promosi, saya akan menjualnya pada harga Rm30 hanya untuk 30 pembeli terawal sahaja. Jadi jangan lepaskan peluang ini. Saya juga ingin membuka peluang kepada pembaca blog ini untuk dapatkannya lebih awal sebelum tarikh perlancaran ebook tu. Anda boleh dapatkannya dengan memasukkan RM30 ke akaun berikut ;

CIMB : 0506 0123 3465 26
Maybank : 1060 1701 0511
( zamlan bin shamsuddin )

Kemudian smskan nama, email dan butiran transaksi tersebut ( tarikh,masa dan bank mana) ke 019-3951516. Saya akan emailkan anda link untuk download ebook tersebut bersama dengan passwordnya pada hari ahad nanti. Ebook ini bukan hanya untuk orang baru ingin berjinak-jinak dengan projek ini, tetapi untuk mereka yang telah pun memulakan projek sama ada secara kecilan atau sederhana. Saya mengaku bukanla pakar atau orang yang paling berjaya, tapi saya pasti ada ilmu yang saya boleh kongsi bersama dengan anda.

Harga RM30 tu terlalu murah jika dibandingkan dengan usaha saya selama berbulan-bulan malahan bertahun untuk kumpulkan semua isi kandungannya. Anda tak perlu 'invest' sebanyak tu utk dapatkan ilmu mengenai projek cendawan ini... Itu belum dikira dengan dengan wang ringgit dan masa yang digunakan.

Yang lebih menarik, ebook ini ada JAMINAN. Jika anda dapati kandungannya tidak dapat membantu anda menjana pulangan melalui cendawan, saya akan pulangkan wang anda. Maknanya pembeli ebook ini tidak akan menanggung risiko kerugian akibat beli ebook ini.

Kepada rakan2 yang mempunyai blog atau website, saya ingin menjemput anda menyertai program affliate (rakan niaga) yang kami sediakan. Anda boleh daftarnya melalui link 'join affiliate' yang terdapat di bawah web jualan tu nanti. Anda akan terima komisen jika ada pembeli yang membeli ebook ini melalui web/blog anda. Jika ada yang kurang jelas mengenai perkara ini, boleh kontek saya..

Itu sahaja, tunggu pelancaran ebook pada isnin depan ye..

No comments: