Thursday, March 13, 2008

Pertukaran alamat email

Saya ingin memberitahu bahawa alamat email saya yang baru adalah zamlan77@gmail.com Jadi kepada sesiapa yang ingin menghubungi saya, sila gunakan add yang baru ni. Pertukaran ni dibuat memandangkan inbox saya lebih banyak email mengenai cendawan daripada email kerja,hehe... Bos pun dah jeling2... Lagi satu email syarikat ni tak boleh di access dari rumah, so susah skit nak check inbox.
Pun begitu, email lama iaitu zamlan@nhkmfg.com.my masih boleh digunakan seperti biasa. Segala pertanyaan atau apa2 jela akan tetap saya layan.

Sekian, harap maklum.

lanchini

No comments: