Wednesday, February 20, 2008

Bangsal ke-3

Hari tu saya juga sempat ambil gambar bangsal ke-3 Chini Agro. Nengoklah kat slide show bawah ni (saja nak test slide.com ni..). Struktur luar tu kiranya 90% dah siap. Kat belah dalam tu langsung tak siap, hehe. Kami hanya upah orang utk buat bangsal je, rak tu buat sendiri. Menurut ayah semalam, kayu dah sampai. Kalau tak ada aral melintang, hujung minggu ni abang ipar saya akan balik kampung dan buatkan rak tu. Saya mungkin tak boleh nak menolong sebab time tu sedang buat kursus...
Saya jangkakan bangsal ni boleh menampung hingga 8000 bungkah. Dengan kapasiti sekarang, kami perlukan satu bulan untuk penuhkannya. Tapi tu kalau semua bahan mencukupi. Kadang-kadang tu terputus jugak bekalan bahan mentah, maklumla modal tak seberapa. Moga duit hasil dari kursus kali ni boleh membantu..

No comments: